Bohagsflytts punkter att tänka på

Försäkring/Transporttillstånd

Vi har ansvarsförförsäkring och transporttillstånd. Detta är tyvärr inte självklart hos alla flyttfirmor, så välj en flyttfirma med omsorg! Har de inte försäkringar och transporttillstånd utövar de olaglig verksamhet och ni som kund har inget skydd.

Kör chauffören en C-körkortslastbil så måste han ha YKB. Något som ni som kund kan be om att få se eller be företaget mejla till er.

Er flytt

Maila eller ring oss för en första kontakt. Eller lämna kontaktuppgifter så återkommer vi till er. Därefter kan en kostnadsfri offert lämnas för de behov och önskemål ni har.

Packning

Om du vill packa kan våra utbildade och certifierade förpackningsmästare slutföra den här uppgiften åt dig. Vi använder lämpliga material och tillbehör för förpackning. Du kan välja förpackningslösningen efter dina behov. Kanske ett enda objekt, ett komplett kök eller en hel familj. Vi tillhandahåller specialförpackningar vid behov och utvärdering. Vanan att hantera objekt till ett värde av 0 miljon innebär att varje objekt hanteras professionellt av oss, oavsett emotionellt eller marknadsvärde!

Uppackning

Många väljer att få sina hem packade av packmästare men glöm inte att ni även kan få hela ert hem uppackat också. Vi kan till och med erbjuda ”teleporterings flytt”, dvs där vi ställer allt som det stod på er gamla adress.

Andra tjänster

Packning – Flytt  – Flyttstäd  – Renovering – Återflytt -Uppackning. ”All in-All out” service efter era behov och önskemål.

Kontakta mig