Om Oss

Spodra For You hjälper både företag och privatpersoner i deras strävanden med flyttningar, transporter och flyttstädningar.

Kontakta oss

Ska ni flytta? Spodra's Flyttjänst kan hjälpa dig med detta. Behöver ni hjälp med flytt, bohag eller kontor, privatpersoner som företag, vänd er då med förtroende till oss.

Flytta trygg med oss

Vill ni veta mer om på vilket sätt vi kan främja er kommande flytt? Gemensamt har vi möjlighet att framkomma till en lösning på era önskan. Välkommen att ringa oss på: 08 - 838 538 så svarar vi såsnart som möjligt.

Skinande rent efter flytten

Spodra For You erbjuder städtjänster för dig som vill underlätta vardagen, få mer tid till annat och samtidigt vill kunna komma hem till ett rent och fräscht hem.

Se vad våra kunder tycker om oss

Ta reda på varför Spodra är toprankad flyttfirma i Stockholm

Att flytta till ett nytt hem är en stor livshändelse. Vi på Spodra förstår det och vi ser till att du känner dig som hemma innan du ens packar upp en låda.

Hjärtlig och professionell personal

Spodra är ett trevligare sätt att flytta. Enkelt som det är. Vi vet hur stressande flyttning dag kan vara - men det behöver inte vara så. Var och en av våra anställda är högutbildade och bryr sig om våra kunders lycka. Vi har de bästa personerna inom flytt- och flyttsbranschen, vilket gör oss till ett av de bästa lokala flyttföretagen, städföretagen och kontorsflyttföretagen. Upplev skillnaden som år av service och år med att göra den personliga touchen perfekt kan betyda för dig och din familj.

Leverans i rätt tid

Spodra respekterar din tid. Vår personal dyker upp i tid. Vi levererar i tid. Vi tror att vi är lika bra som vårt ord. Så om vi säger att vi kommer att vara hem hos dig eller på ditt kontor redo att flytta klockan 15 på tisdag, då är vi där. Vår personal behandlar våra kunder som vi vill att vi ska behandlas. Och om du inte är nöjd med vår tjänst, ja... läs nedan...

Tillfredsställelse garanterad

Spodra garanterar att du är nöjd med varje drag och vi skriver det skriftligen. Spodra For You-garantin ger dig sinnesfrid som kommer från att veta att det finns en fullständig kundserviceavdelning bakom dig som inte lämnar några problem olösta.

Kontakta oss

08 - 838 538

Tillgängliga mån-fre 08:00 – 17:00

Adress: Lännavägen 113, 141 34, Huddinge

Kontakta mig