Spodra For You AB
Städning Tjänster

Städning till dig som gillar smidighet!

Våra städning tjänster

HEM STÄDNING

Spodra erbjuder städtjänster för dig som vill underlätta vardagen, få mer tid till annat och samtidigt vill kunna komma hem till ett rent och fräscht hem.

KONTORs STÄDNING

Vem tömmer era soppåsar? Dags att ta hjälp av ett städföretag? Den bästa företagsstädningen är den man inte behöver tänka på!

STOR STÄDNING

Med en Storstädning får du extra rent i ditt hem och de bästa förutsättningarna att hålla sjukdomar borta.

Flytt städning

När flytten är klar vill du vanligtvis ta dig tid att bosätta dig i ditt nya hem. Det är därför du kan boka kvalitetssäkrade städtjänster via oss. Naturligtvis kommer du att ha direktkontakt med vår partner som kommer att utföra rengöringen så att du säkert kan lämna ansvaret åt dem.

Visnings städning

Vill du göra en lyckad bostadsaffär? I så fall rekommenderar vi en professionell visningsstädning som får din bostad att se riktigt snygg och fräsch ut.

Det är inte lätt att veta vad i ditt hem som spekulanterna kommer att titta mest på eller vad som kan höja eller sänka priset. Men det vet vi. Låt oss ta hand om visningsstädningen!  

FÖnsterputs

Rena fönster är detaljen som gör skillnaden. Spodras professionella fönsterrengöringsmedel rengör effektivt dina fönster och tar bort stänk och smutsränder. Boka nu och få stadsdelens renaste rutor!

Så går det till

Skicka din förfrågan helt utan kostnad

Få en offert från oss

Välj den offert som passar dig bäst

Städhjälp kan börjas

Kontakta mig